Pore strip, een soort huidverzorgingsproduct, wordt sterk aanbevolen om mensen te helpen hun poriën te reinigen. Het gemak en de snelheid waarmee de huid er delicaat uit kan zien, heeft de genegenheid van mensen gewonnen.

Iemand denkt misschien dat poriënstrips schadelijker zijn voor de huid dan de voordelen ervan. Ze zijn niet zo goed als hun publiciteit. Wat ze echt doen, is in feite je poriën vergroten, wat meer olie veroorzaakt. Hoewel je wat olie kunt zien loslaten als ze van je neus worden gepeld, nemen ze tegelijkertijd ook veel goed vocht uit je huid en maken ze je Opalescence Wittenende Gels huid dunner. Nadat je mee-eters hebt verwijderd, moet je huid ook worden gereinigd, maar dan komen de olie en het vuil in je grotere poriën. Aan veel producten zijn ingrediënten toegevoegd, zoals tea tree-olie, die je huid zouden irriteren en je huid gevoelig zouden maken.

Het belangrijkste punt van dit product is om het juiste type te gebruiken, en met het verkeerde type zal het je huid beschadigen. Daarom worden hieronder enkele juiste recepten geïntroduceerd om u te vertellen hoe u verschillende soorten gemakkelijk gemaakte en effectieve poriënstrips kunt maken.

1. Het meest gemakkelijke type

Het enige ingrediënt dat in dit type nodig is, is de wasbare lijm van Elmer. Breng een dun laagje aan op je neus, of waar je ook gereinigd wilt worden. Schil het na tien of vijftien minuten. Dit is de gemakkelijkste manier om mee-eters schoon te maken. Vergeet niet om het te testen voordat je het op je gezicht aanbrengt.

2. Gelatine en watersoort

Meng de twee ingrediënten, namelijk ongeparfumeerde gelatine en heet water, en roer ze vervolgens om een pasta zoals honing te maken, niet te dik en niet te dun. Hier krijg je wat je wilt. U kunt het rechtstreeks op uw huid aanbrengen of op een stuk papier smeren.

3. Type gelatine en melk

Vervang in de bovenstaande recepten het water door melk en dan kun je het mengsel van gelatine en melk krijgen. Ze kunnen u helpen mee-eters te verwijderen en tegelijkertijd uw huid witter te maken.

4. Eiwittype

Dit is een type dat direct kan worden gebruikt. Scheid allereerst de eiwitten van de dooiers. Klop het eiwit grondig tot het schuimig wordt. Veeg het met een borstel over je gezicht. En plaats dan wat papieren zakdoekjes over je gezicht. Breng daarna nog wat eiwit aan op de papieren op je gezicht. Als het helemaal droog is, pel het dan voorzichtig af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *