Als je denkt dat een armband slechts een stuk fijn metaal is dat om de pols is geknoopt, denk dan nog eens goed na. Een armband kan van alles zijn, zo ingewikkeld als een diamanten tennisarmband tot zoiets leuks als een zware bedelarmband. Je kunt strak gaan met een manchetarmband, of juist slanker met een spinelarmband. Maar als je van stapelen houdt, kun je niet fout gaan met stapelbare bangle-armbanden.

Klassieke armband

Als je wilt weten wat mensen bedoelen met een “armband”-armband, trek dan de 8-inch Silicoro Grande Omega Slip-On Bangle-armband aan in wit of geel goud. Deze schoonheid is een gedurfde 3/8 inch breed en gemaakt met gepatenteerde siliconentechnologie. Dat betekent dat er 0,8 gram goud in zit gecombineerd met siliconen voor een totaal gewicht van 6,4 gram. Gemaakt in Italië, maakt het deel uit van de Italian Jewelry Designs met Stefano Silicoro. Als je van de look houdt, voeg dan een bijpassende ketting toe.

Elegant

Begin voor een elegante, maar eenvoudige necklace bangle-armband met een 8-inch sterling zilveren bangle-armband met een enkele 10-11 mm zwarte gekweekte Tahiti-parel in het midden. Het is een sierlijke 3/8 inch breed. Het zal alleen prachtig zijn, of perfect als je het liever met andere armbanden stapelt. Het wordt geleverd met een sieradenzakje om het veilig op te bergen.

Onmiddellijke verzameling

Koop drie armbanden tegelijk voor een instant stapellook. Elke armband uit de Toscana Italiana sieradencollectie is gemaakt van 18K geelgoud omarmd brons, elke set anders. Een van de armbanden is bezet met edelstenen die op een rij zijn gerangschikt, als vogels van een draad. Op de tweede armband zijn de juwelen op verschillende intervallen geplaatst. De derde armband is effen, waardoor de edelstenen in de andere twee armbanden goed tot hun recht komen. Wat een prachtig drietal. De gebruikte stenen zijn onder meer rookkwarts, amethist, granaat, oranje citrien, peridoot en blauwe topaas – allemaal in bezelzettingen. Elke armband meet 8¾ inch bij 1/2 inch breed.

Opvallende

Als je een grotere bangle-armband wilt, bekijk dan de sterling zilveren 7-inch scharnierende bangle. De strakke, eigentijdse lijnen staan goed bij een donker pak of donkere mouw. De armband is gemaakt van gepolijst sterlingzilver en heeft een gestructureerde afwerking die schittert in het licht. Het meet 7 inch bij 9/16 inch breed. Het kan het zich veroorloven om wat kleiner te zijn omdat de scharnierende armband opengaat zodat je hem om kunt doen. De schuifinzetsluiting sluit stevig om de pols. Dit stuk is gemaakt met behulp van Electroform, een techniek die holle sieraden creëert.

Groot en gewaagd

Wil je een bangle armband die echt opvalt? Overweeg de 8-inch gesneden geverfde zwarte onyx armband en bijpassende ring. De gesneden armband is bijna ¾ inch breed, gemaakt van permanent geverfd onyx. Het is bedekt met sierlijke bloembladgravures. De ring, 3/8 inch lang en 7/8 inch breed, is gesneden in een bijpassend ontwerp. De armband weegt 353,00 ct en de ring onyx weegt 20,90 ct – beide geschatte gewichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *